Partners

Eten en drinken

Catering Zutphen is onze “huiscateraar”. Voor heerlijke buffetten en (veel) meer.

 

 

 

De medewerkers van de sociale werkplaats van Trajectum bakken voor ons heerlijke appeltaart en koekjes.

 

 

De biologische wijnen die wij schenken worden door Vinos y más direct geïmporteerd uit de Rioja in noord Spanje.

 

 

Wij schenken biologische koffie van Pure Africa. Van elk verkocht pak koffie investeert Pure Africa een deel in de vorm van mico-kredieten voor kleine koffieboeren in (vooral) Ethiopië en Rwanda.

 

Natuur

Uilenwerkgroep De Oelenwappers beheert nestkasten voor steenuilen, kerkuilen en torenvalken op het terrein van Theetuin Vierakker. Zij zorgen er voor dat de kasten tiptop in orde zijn en volgen het broedproces van de vogels van A tot Z.

 

 

Zutphen Bijenstad brengt het nut en noodzaak van hulp aan bijen in en buiten de stad onder de aandacht. Bij Theetuin Vierakker hebben zij in 2010 een bijenlint van zo’n 200 m2 aangelegd.

 

 

 

Cultuur

De eigenaars van Art Gallery Diesselweerd exposeren en verkopen beelden in brons en steen, digitale schilderkunst, glaskunst van onder andere Bertil Vallien en Marjan Smit, unieke Navajo sierraden van Tommy Singer en nog veel meer.

 

 

Beeldhouwatelier Baak biedt u een prachtige collectie stenen en bronzen sculpturen. Zowel in de galerie als in de fraaie beeldentuin kunt u in alle rust genieten van het gevarieerde aanbod, gemaakt uit een diversiteit aan steensoorten.

 

 

Slapen bij onze buren

Op ongeveer 200 m van de theetuin slaap je bij Sabine en JP.

 

 

 

 

B&B De Stokroos ligt officieel in Zutphen maar is toch slechts 800 m van de theetuin.

 

 

 

 

Gastenverblijf Onder de Noot vind je op niet meer dan 100 m van de ingang van de theetuin.