Menu

Vrijdag 5 en zaterdag 6 juni

Thema: Asperges uit Vierakker eten in Vierakker

Licht gebonden aspergesoep met garnituur van hollandse garnalen

+++

Asperges met warm gerookte zalm of langzaam gegaarde entrecote van de Smoker met een Hollandaise saus

+++

Rabarber crumble met yoghurtijs van “Banketbakkerij Jolink”

Vrijdag 12 en zaterdag 13 juni

Thema: Lekker vegetarisch

Romige gele paprika soep met havervlokken

+++

Porto wellington

In korstdeeg gebakken portobello champignon en geitenkaas, met bospeen en  saus van rode biet

+++

Citroen-meringue taartje

Vrijdag 19 en zaterdag 20 juni

Thema: Verras je vader,  BBQ in de Achtertuin van de theetuin

Sjalotten bouillon met brood crouton

+++

Diverse soorten vlees of vis van de BBQ. Ook de groenten en de aardappelen komen van de kolen.

+++

Pannacotta met aardbeien

Vrijdag 26 en zaterdag 27 juni

Thema: Zin in de zomer

Pomodorie tomaten soep

+++

Lamsschenkel of zeebaars uit de oven met een groente lasagne

+++

Tiramisu: het lekkerste dessert uit Italië


Vooraf horen wij graag of er vegetarische wensen zijn of dat wij rekening kunnen houden met bepaalde diëten of allergieën, indien u deze opgeeft bij de reservering kunnen wij er rekening mee houden.

Reserveren kan hier.