Kunst4Daagse Bronckhorst

Donderdag 10 t/m zondag 13 mei

Theetuin Vierakker is één van de tientallen locaties in de gemeente Bronckhorst waar kunstenaars hun werk laten zien tijdens de Kunst4Daagse Bronckhorst. Er zijn verschillende fietsroutes uitgezet langs de locaties.

Bij Theetuin Vierakker exposeren meerdere kunstenaars met werken in heel uiteenlopende stijlen en technieken.


Josée Kempe

Lichtobjecten van glasvezel. Tekenend met licht zoekt Josée Kempe sfeer en verwondering. Met de toevoeging van de meest uiteenlopende technieken en materialen geeft zij haar lichtkunst verder vorm. De verfijnde kleurnuances komen het best tot hun recht op plekken waar schemer heerst.

www.joseekempe.nl

 

Susanna Redeker

Illustraties en kunst voor jong en oud. Susanna Redeker ontwerpt (geboorte)kaarten en illustraties van dieren, mensen en gebouwen.
Naast haar schilder- en tekenkunst geeft Susanna rouw en verliesbegeleiding, cranio sacraal therapie en massages.

www.susannaredeker.nl

 

LummyMacareLummy Macare

Abstracte schilderijen in acryl. Door het gebruik van andere materialen, naast acrylverf, ontstaan er verrassende structuren.

Het mini-schilderatelier staat elders in Vierakker, waar rust en ruimte belangrijke factoren zijn om tot deze creaties te komen.

 

Mijke van Heyningen

De natuur, fossielen en archeologisch erfgoed zijn de inspiratie bronnen voor de 3D “Art of Nature” objecten en sieraden van Mijke.
Door natuurlijke vormen uit hun oorspronkelijke context te halen, te combineren met andere materialen en te bewerken met diverse technieken ontstaan nieuwe verrassende objecten en vormen.

 

 

Pictura Gelria

Pictura Gelria is een groep gedreven, enthousiaste schilders die elke woensdag, weer of geen weer, ergens in Gelderland schilderen (zgn. plein-air).

Iedere liefhebber van buitenschilderen is daarbij welkom.

PicturaGelria

 

Jolly Berfelo

Jolly Berfelo  ontwerpt en maakt sieraden van verschillende materialen zoals halfedelstenen, parelmoer, lavasteen, glas en fossiele stenen in combinatie met o.a.  zilver- en bronskleurige metalen.

Zij laat zich al doende inspireren door de natuur en haar organische vormen. Haar uitgangspunt is dat sieraden bij mensen moeten passen en bijdragen aan iemands uitstraling.


 

De Kunst4Daagse Bronckhorst

Meer weten over de Kunst4Daagse Bronckhorst? Bezoek de website www.kunst4daagsebronckhorst.nl of hun Facebook-pagina.

Daar vind je ook de diverse fietsroutes die zijn uitgezet langs de expositie-locaties.