Kunst4Daagse Bronckhorst

Donderdag 10 t/m zondag 13 mei

Theetuin Vierakker is één van de tientallen locaties in de gemeente Bronckhorst waar kunstenaars hun werk laten zien tijdens de Kunst4Daagse Bronckhorst. Er zijn verschillende fietsroutes uitgezet langs de locaties.

Bij Theetuin Vierakker exposeren meerdere kunstenaars met werken in heel uiteenlopende stijlen en technieken.


Josée Kempe

Lichtobjecten van glasvezel. Tekenend met licht zoekt Josée Kempe sfeer en verwondering. Met de toevoeging van de meest uiteenlopende technieken en materialen geeft zij haar lichtkunst verder vorm. De verfijnde kleurnuances komen het best tot hun recht op plekken waar schemer heerst.

www.joseekempe.nl

 

Susanna Redeker

Sinds mijn jonge jaren teken, plak, knip en schilder ik al heel graag.
De wereld om mij heen vind ik een bron van inspiratie. De laatste jaren heb ik met veel plezier illustraties gemaakt van Zutphen. Met mijn enthousiasme ontwerp ik graag een persoonlijke illustratie voor u!

www.susannaredeker.nl

 

Jos Ruis

Multimediale muurkunst.

Jos Ruis is sinds het begin van de eeuw actief als beeldend kunstenaar. Zijn kunstobjecten zijn vaak combinaties van verschillende materialen. Beelden in steen met goudfolie of met perspex; bronzen beelden met perspex; multimedia muurkunst en recent glas gegoten objecten met insluitingen van o.a. edelmetalen.

Jos Ruis exposeert permanent in de Art Gallery Diesselweerd in Zutphen.

 

LummyMacareLummy Macare

Abstracte schilderijen in acryl. Door het gebruik van andere materialen, naast acrylverf, ontstaan er verrassende structuren.

Het mini-schilderatelier staat elders in Vierakker, waar rust en ruimte belangrijke factoren zijn om tot deze creaties te komen.

Mijke van Heyningen


 

De Kunst4Daagse Bronckhorst

Meer weten over de Kunst4Daagse Bronckhorst? Bezoek de website www.kunst4daagsebronckhorst.nl of hun Facebook-pagina.

Daar vind je ook de diverse fietsroutes die zijn uitgezet langs de expositie-locaties.