Kunst4Daagse Bronckhorst

Donderdag 26 mei t/m zondag 29 mei

Theetuin Vierakker is één van de tientallen locaties in de gemeente Bronckhorst waar kunstenaars hun werk laten zien tijdens de Kunst4Daagse Bronckhorst. Er zijn verschillende fietsroutes uitgezet langs de locaties, wij zijn locatie nummer 55.

Bij Theetuin Vierakker exposeren meerdere kunstenaars met werken in heel uiteenlopende stijlen en technieken.


Ineke van Stiphout

Ineke maakt unieke sjaals, omslagdoeken, grand-foulards en wandkleden van fijne wol met zijde en voile stoffen in de nuno-vilttechniek. Nieuw zijn 3D objecten zoals potten, kommen en vazen. Al het werk is geheel met de hand gevilt en exclusief.

Na het geven van les in creatieve vakken werkt zij nu in haar atelier aan huis, ook in opdracht.


Susanna Redeker

Susanna Redeker is een veelzijdige illustrator. Zij illustreert graag vrolijke tafereeltjes.

De laatste jaren heeft zij schilderen op hout ontdekt. Vooral vogels hebben haar voorkeur.

www.susannaredeker.nl


Jolly Berfelo

Jolly Berfelo  ontwerpt en maakt sieraden van verschillende materialen zoals halfedelstenen, parelmoer, lava, glas en fossiele stenen in combinatie met o.a.  zilver- en bronskleurige metalen.

Zij laat zich al doende inspireren door de natuur en haar organische vormen. Haar uitgangspunt is dat sieraden bij mensen moeten passen en bijdragen aan iemands uitstraling.


Annemarie Hakvoort

Annemarie Hakvoort schildert graag het Achterhoekse landschap. Haar doeken in acryl of olieverf hebben elk een eigen kleurrijke sfeer.

www.annemariehakvoort.nl


Jacqueline de Keijzer

Onder de naam KEIZERGOED maakt Jacqueline de Keijzer kunstwerkjes van glas op sieraadformaat.

Ze maakt gebruik van de HotPot wat haar de vrijheid geeft zelf te bepalen wanneer het glaswerk klaar is… of het glas door te fusen. Ieder sieraad is hierdoor uniek. Belangrijk in haar werk zijn vorm, kleur en materiaalgebruik. Dit is wat haar werk bijzonder maakt.

Facebook.com/keizergoed


Paul Kleingeld

Paul vindt het fascinerend om te zien wat het werken met paletmessen doet met kleuren. Hij werkt puur op intuïtie en ziet vanzelf waar de ingevingen en kleuren hem brengen. ‘Eigenlijk doe ik maar wat’ is vaak zijn antwoord op de vraag hoe hij schildert. Het werken met kleuren en vormen geeft hem veel vreugde en voldoening en als bonus krijgt hij vaak een eindresultaat waarmee hij zichzelf en anderen verrast.


De Kunst4Daagse Bronckhorst

Meer weten over de Kunst4Daagse Bronckhorst? Bezoek de website www.kunst4daagsebronckhorst.nl of hun Facebook-pagina.

Daar vind je ook de diverse fietsroutes die zijn uitgezet langs de expositie-locaties.