Agenda


Wijnproeverij met Vinos y mas!

Zondag 10 oktober 14.00 – 16.30 uur

Meer informatie
Vinos y mas is het bedrijf van wijnimporteur Eva Maria Valer Melchor. Zij is geboren in de streek Rioja in noord Spanje maar woont al tientallen jaren in Warnsveld. Zij importeert wijnen (en ander heerlijks zoals olijfolie) uit haar geboortestreek. Ook de biologische rode, witte en rosé wijnen die je bij Theetuin Vierakker drinkt worden door Vinos y mas geleverd. Vandaag heb je de kans om uitgebreid te proeven van de wijnen die Eva Maria voor je heeft geselecteerd. En wie weet wil je ook wel een paar flessen kopen om thuis lekker van te genieten, of om kado te doen.

De toegang is uiteraard gratis.


Tuinklussendag

Zondag 31 oktober 9.30 tot 17.00 uur

Meer informatie
Op zondag 31 oktober organiseren we weer onze vaste tuinklussendag, de traditionele afsluiting van het seizoen van Theetuin Vierakker. Met iedereen die wil gaan we die dag aan de slag met tientallen klussen en klusjes in de tuin. Van bollen planten tot bomen snoeien, paadjes aanleggen en struiken planten. Voor iedereen is er een passende klus. Wij zorgen natuurlijk voor koffie, thee, soep en broodjes.
We beginnen rond half tien en rond vijf uur sluiten we af met een drankje. Maar ook als je niet de hele dag wilt of kunt helpen, maar wel een paar uurtjes in de ochtend of middag: je bent van harte welkom!
Gezellig en fijn als je meedoet!